Smartwatch fashion
Mobilskal urban

Snygga mobilskal och hörlurar som passar din outfit

Gör din telefon till en snygg detalj som passar din stil och outfit! Solglasögon, klockor, armband och väskor är snygga accessoarer som gör din stil komplett och för många är valet av material och stil viktigt. Och det är inte så konstigt egentligen eftersom det är de små detaljerna som gör stor skillnad på hur helheten kommer att se ut. Detsamma gäller vår mobiltelefon. Den har blivit mer än bara en telefon - vi bär den med oss överallt och den är många gånger direkt nödvändig för att livet och rutinerna ska fungera som vi vill. För många har den blivit en viktig accessoar eftersom det finns skal och fodral som passar den stil och personlighet man vill ha. Vi har samlat produkter som vi tycker funkar riktigt bra om du vill göra din outfit komplett och göra telefonen till en stilsäker modedetalj. Varför inte köra på ett i slimmat fodral i cognacsfärgat läder? Hos oss kommer du garanterat hitta något som passar!
Hörlurar går också att göra till en snygg detalj som passar din klädstil. Idag finns många varumärken som gör riktigt snygga lurar men som också håller hög ljudkvalitet. För dig som vill ha något färgstarkt och som sticker ut har vi lurar från Jays och DeFunc. Är du på jakt efter något mer nedtonat och stilrent har vi snygga och minimalistiska produkter från Happy Plugs och Urbanista. Oavsett stil har vi hörlurar som passar dig och din outfit!
Klockan har blivit en självklar och kanske den viktigaste modeaccessoaren för den stilmedvetne mannen. Idag bär var och varannan människa, gammal som ung en klocka på armen. Eftersom den är en så naturlig del av vår outfit är det inte ovanligt att man äger flera stycken. Många vill kunna variera sig och ha en klocka som passar olika tillfällen såsom vardag, jobb och fest. Hos oss hittar du varierat sortiment av armband i olika stilar till smartwatch. Välj med fördel ett i läder eller metall så är du garanterad en stil passar i alla lägen.

Så är du på jakt efter skal, fodral, armband eller hörlurar som inte bara ska hålla hög kvalitet utan även vara snygga och passa din stil har Phonelife produkterna du letar efter. Hos oss hittar du kända varumärken som iDeal of Sweden, Apple, Urbanista, DeFunc och Terrapin.