iPhone X tillbehör

Apples jubileumstelefon iPhone X är en fröjd för ögat. Men telefonen har inte bara en vacker utsida, även på insidan är fullmatad av den senaste tekniken. Väl dold bakom den stora skärmen finner vi teknik som utklassar konkurrenterna. Håll din iPhone X som ny med rätt mobilskydd. Hos PhoneLife hittar du alla iPhone X skal, fodral och skärmskydd du behöver för en hel telefon.
Filtrera (0)
Visar 50 av 213

Bästa tillbehören till iPhone X

Det finns som du nog märkt en uppsjö av tillbehör och skydd till iPhone X. Vissa tillbehör är bättre än andra och vissa är rent ut sagt dåliga. Med många års erfarenhet av mobiltillbehör har vi därför sållat bort produkterna vi inte tycker håller måttet. Kvar är ett utbud av dem bästa skydden och tillbehören från både kända och mindre välkända varumärken. Vi har produkter i alla prisklasser, från billiga tillbehör till exklusiva skydd.

Fri frakt på iPhone X-tillbehör

Hos PhoneLife handlar du alltid från ett stort utbud av bra mobilskydd och mobiltillbehör. Vi ger alltid fri frakt och snabb leverans när du handlar i vår webbutik. Gör din iPhone X ännu smartare med rätt skydd och tillbehör. Har du någon fråga om våra produkter, beställning eller annat är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

iPhone X specifikationer

Storlek: 5,8 tum
Mått: 70,9 × 143,6 × 7,7 mm
Laddare: Lightning