Ingen produkt  
till kassan 

Black Friday 2016

PopSockets

Champion mobila tillbehör

Klarna kampanj - Betala i juni

Minneskort till din telefon

Copter skärmskydd & glas

Köp iDeal Fodral & Skal online

Om oss

Hos oss på PhoneLife.se hittar du alltid de senaste produkterna som ger din telefon ett längre och snyggare liv. Vi har sedan butikens lansering 2011 levererat tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor från de flesta tillverkarna, såsom Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, OnePlus, ZTE, Motorola, BlackBerry, Huawei, HTC och LG till hundratusentals nöjda kunder.

Vi gör vårt yttersta för att alltid ha skydden till nya telefoner och surfplattor innan de släpps, så att du kan vara redo att skydda din enhet från första stund.

PhoneLife.se har ett av Sveriges största utbud av tillbehör till både nyare och äldre mobilmodeller och har bred erfarenhet av alla typer av accessoarer till mobiltelefoner.

Saknar du något till din telefon eller saknar vi din modell? Hör av dig till oss, då vi i de flesta fall kan beställa hem det du önskar med några dagars varsel.

För oss är din åsikt viktig. Har du någon synpunkt är du välkommen att höra av dig till oss, oavsett om det är ris eller ros. Kontakta vår kundtjänst med din åsikt.

Butiken är alltid öppen. Dygnet runt - 365 dagar om året. Handla när det passar dig bäst! Du betalar tryggt och säkert med betalningsleverantörerna Klarna, Paypal eller Payson. Sedan skickar vi hem dina produkter till dig - enkelt och bekvämt!


Kontaktuppgifter

E-mail: support@phonelife.se

Alla frågor angående beställningar, returer och reklamationer hänvisas till e-postadressen ovan.

Företagsuppgifter

PhoneLife.se (PL Sverige AB)
Org.nr: 556913-5386

Essinge Brogata 2
112 61 Stockholm
Sweden