Ingen produkt  
till kassan 

Black Friday 2016

PopSockets

Champion mobila tillbehör

Klarna kampanj - Betala i juni

Minneskort till din telefon

Copter skärmskydd & glas

Köp iDeal Fodral & Skal online

Köpvillkor

Nöjda kunder är det som driver oss – är du nöjd är vi nöjda. Nedan hittar du köpvillkoren som gäller vid köp hos oss på PhoneLife.se. Vi har försökt göra dem så enkla och generösa som vi bara kan för att underlätta för dig! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på support@phonelife.se.

BETALNINGSALTERNATIV

Hos PhoneLife.se handlar du endast med säkra betalningsalternativ för din säkerthet! Välj mellan Klarna, Payson eller PayPal. Företag hänvisar vi till denna sida.

Klarna
Du kan välja att betala med Faktura, Konto, Klarna Kampanjer, kort eller med internetbank. Aktuella betalningsalternativ hittar du i kassan. Vi tar inte ut någon avgift vid köp mot faktura för privatpersoner.

Payson
Med Payson betalar du tryggt och säkert via internetbank, kreditkort eller betalkort.

PayPal
Handla smidigt med ditt Paypal-konto eller direkt med betalkort som Visa, Mastercard, AMEX.

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP - ALLTID 30 DAGAR

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vi har dock utökat detta till 30 dagar, allt för att göra det smidigt för dig som kund. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Självklart får du prova varan, men det bör göras med försiktighet och utan att förstöra förpackningen. PhoneLife.se tillämpar distans- och hemförsäljningslagen. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 30 dagar.

Produkter och produktkategorier som av hygienskäl undantas från ångerrätten om plomberingen är bruten:
- Alla typer av in ear-hörlurar (d.v.s. hörlurar som sätts inuti örat)
- Med ovan liknande eller jämförbara produkter

FRAKT OCH LEVERANS

Alla beställningar skickas fraktfritt med PostNord. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Vid mindre beställningar levereras din order i de flesta fall direkt i din brevlåda/brevinkast. I annat fall och vid större leveranser hämtas ordern vid PostNords närmaste utlämningsställe. Ange ett mobiltelefonnummer när du handlar så blir du aviserad via sms eller brevavi så snart varorna har kommit fram till ditt utlämningsställe.

FORCE MAJEURE

Händelser utanför PhoneLife.ses makt skall hänföras till force majeure vilket leder till att PhoneLife.ses frias från förpliktelser i ingångna avtal. Händelser som räknas dit är exempelvis krig, naturkatastrofer, arbetsmarknadskonflikter, myndighetsbeslut samt därmed jämförbara händelser utanför PhoneLife.ses kontroll, vilka ej skäligen kunnat förutses.

KAKOR

När du handlar på PhoneLife.se använder vi kakor för att t.ex. spara information om vilka produkter du lagt i varukorgen samt skicka dom vidare till kassan. Vi lagrar aldrig några personuppgifter eller betalningsuppgifter i kakor.

ÖVRIGT

Alla priser är angivna inklusive 25% moms. Vi säljer inte till personer under 18 år utan skriftligt tillstånd från målsman. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, prishöjningar och slutförsäljning.

PhoneLife.se ägs och drivs av PL Sverige AB (orgnr: 556913-5386).